Målare Haninge

Varmt välkomna till oss på Premium Måleri – Din målare i Haninge. Vi utför allting inom måleri för privatpersoner, med målning till hus, lägenheter, garage, fastigheter m.m med utvändigt, invändig, fönster, vägg och snickerimålning, samt tapetsering och fototapeter.

Nöjd-Kund Garanti

Tomas Nilsson grundade Premium Måleri 2010 efter 30 år inom denna bransch. Vi är ett relativt litet företag, men det är något som vi tycker om eftersom vi då kan erbjuda våra kunder Nöjd-Kund-Garanti. Vi lovar dvs alltid våra kunder att vi aldrig avslutar ett projekt innan de är 100% nöjda, vi har även två års-garanti på alla utförda måleriarbeten samt opartisk besiktning.

Med åren som har gått sedan vi startade har vi fått ett brett kontaktnät med alla olika yrkesgrupper inom snickeri, el, vvs, m.m. För att du som kund ska bli nöjd använder vi oss endast utav proffsprodukter inom färg för att upprätthålla kvalitet och minimera underhållsbehov från bl.a Liwa färg, Sigma och Alcro.

Små och stora jobb

Av oss får alla hjälp. Vi är nämligen av den uppfattningen att alla kunder är lika viktiga oavsett hur mycket eller litet hjälp de behöver. Oavsett om du ska måla om alla rum i en stor villa, eller endast vill få hjälp med att tapetsera en fondvägg så är vi det självklara valet av måleriföretag. Som tidigare nämnts så använder vi enbart de allra bästa produkterna som finns på marknaden, allt för så kvalitativa och hållbara resultat som möjligt.

Mer information om våra målare i Haninge

Vill du ha mer information om oss och vad våra målare i Vasastaden kan vara behjälpliga med, eller om du redan bestämt dig för att vi är rätt företag att anlita, är du varmt välkommen att kontakta oss! Vi ser verkligen fram mot att få besvaraera spörsmål. Vi erbjuder dessutom alla presumtiva kunder en offert som är kostnadsfri.

Med vänliga hälsningar, Premium Måleri Tyresö

Våra målare erbjuder individanpassade tjänster!